Свързани новини

02.06.2017 11:48

Валентин Радев: 946 полицаи ще бъдат командировани в летните курорти

Видян 1386 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поетапно ще командироваме в летните курорти общо 946 държавни служители, с 80 повече от миналата година с полицейски правомощия, в това число служители на охранителна, криминална и икономическа полиция. Това каза министърът на вътрешните работи Валентин Радев относно готовността на МВР за обезпечаване на летния туристически сезон, предаде Фокус.


„През последните години по време на летния туристически сезон беше утвърден добре работещ модел на работа в трите областни дирекции на Черноморието“, обясни той.


„Има създадена организация за това работата на полицейските органи да продължи по този модел, защото това са добри практики за опазване на обществения ред“, допълни министърът. „Имаме изготвен план за дейността на МВР за опазване на обществения ред и противодействие на престъпността в курортните комплекси през летния и зимния сезон на 2017 и 2018 година“, заяви Валентин Радев. Той обясни, че ще продължи практиката за съвместни наряди с полицейски служители с държавите членки на ЕС, фокусът ще бъде сигурността на чуждите туристи, като са отправени покани към румънската, чешката и полската полиция. „В случай на извършено престъпление спрямо чужди граждани през този летен сезон е създадена организация за улеснена процедура за издаване на удостоверителни документи“, посочи министърът. „При необходимост имаме готовност да бъдат командировани допълнително служители и техника за осигуряване на обществения ред на Черноморието с цел ефективно противопоставяне, както на уличната, така и на организираната престъпност“, каза още Валентин Радев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и