Свързани новини

31.05.2017 16:48

Путин: И Обама се чувстваше жертва на американската бюрокрация

Видян 2183 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Властната бюрокрация в САЩ пречи на техните президенти да правят промени, така че не ме изненадва, че Тръмп не възстановява отношенията с Русия, както на Обама не дадоха да затвори Гуантанамо”, заявява Владимир Путин в интервю за най-уважавания френски в. Фигаро. „Затова и нямаме някакви специални очаквания за подобрение, нямаме спешна работа, имаме време да изчакаме антируската истерия да отшуми”, продължава той. „Човек, когато идва на власт, има някакви идеи, но после идват хората с куфарчетата в тъмните костюми и започват да обясняват кое как се прави, което значително стеснява пространството за маневриране на президентите в САЩ... Сега оръжието им е антируската истерия”, категоричен е той.


„Не само Тръмп, и Обама се чувстваше жертва на тези хора. Той беше човек с поглед напред, честно искаше да следва обещанията си, но не му дадоха дори да закрие един затвор с нечовешки мъчения”, разказа впечатления от първа ръка Путин. „Можете ли да си представите във Франция или в Русия да се действа по този начин?”, иронично пита властелинът на Кремъл. „Някои хора изгубиха власт и не разбраха къде се намират, обвиняват нас за собствената си излагация”, коментира той кампанията срещу себе си и страната му, визирайки Хилари Клинтн. Анализирайки Тръмп, отсича: „Той има прагматичен и разбираем подход, близък е до хората и знае какво иска редовият избирател”.












Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец