Свързани новини

16.05.2017 10:35

Александър Симов: Зам.-министър Павел Тенев се оказа обикновен нацист

Видян 1981 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Прясно назначеният заместник министър на регионалното развитие Павел Тенев (от квотата на Патриотите) се оказа обикновен нацист. Тази снимка ясно демонстрира това. И само не ми обяснявайте, че фотото било шеговито. Колегата ми Крум Зарков го изядоха за една телевизионна шега, за която беше ясно, че е шега, така че за Тенев не може да има прошка". Това пише в профила си във Фейсбук журналистът и депутат от "БСП за България" Александър Симов.


"Как така се шегуваш като правиш този жест? Зад този жест стоят реки от кръв, расови прочиствания, пещите на Треблинка и Освиенцим, геноцидът, Холокостът и животите на милиони, които загинаха, за да освободят земята от кафявата чума. И сега някакво си кариеристче си позволява да демонстрира подобно нещо. Единственото решение е моментално уволнение. Мястото на нацистите е в канализацията на историята. И между другото, да ви припомня. Това е втора нацистка издънка на патриотите. В кабинета "Борисов" 2 те се опитаха да пробутат някакъв си Иво Антонов като заместник-министър на отбраната, но образът отново беше пуснал снимки с нацистки поздрав. Това някаква тайна лаборатория за млади фашистчета ли е? Чудя се. И чакаме да видим дали този фашага ще бъде изритан...


P.S. Заместник-министърчето си е изтрило профила във ФБ, ама това наистина е постъпка на удавник. В електронната епоха следите винаги остават", пише още Александър Симов във Фейсбук.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес искате светът да ви обръща внимание

Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви