09.05.2017 11:35

Тарашат наши коли за алкохол в Гърция

Видян 1532 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Масов тараш на бг автомобили за нелегален внос на алкохол предприе полицията в Гърция, съобщава БНР. В понеделник на няколко километра след Промахон беше арестувана българка. Багажникът на автомобила й бе пълен с алкохол, предназначен според полицията за нелегална продажба в заведения.  


Задържаната българка се намира в полицията в Серес с обвинение за нелегален внос на акцизна стока. Проверките са засилени до всички гранични пунктове с България, след официална статистика, че годишно загубите за държавната хазна от нелегален внос на алкохол са около 300 милиона евро. Според лекарите често има случаи на натравяне с тежки последствия от малко количество пиячка. Започнаха и внезапни проверки по заведенията в туристичестите райони, където често се предлагат високоградусови напитки със съмнително качество.  Ревизорите са „под прикритие“, облечени като туристи, с пълномощия за внезапно затваряне на заведения и пълна проверка на предлагания на клиентите алкохол. Проверката се извършва в специализирана лаборатория.  При груби нарушения законът в Гърция предвижда и до 10 години затвор.


От КАТ у нас съобщиха, че също започват интензивни проверки по пътищата срещу неизтрезнели шофьори след тридневните празници. 19 минути припомня, че навръх Гергьовден пиян водач блъсна мъж в инвалидна количка в село Вазово, Исперих.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.