28.04.2017 13:02

Fibank с три награди Продукт на годината

Видян 1176 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Fibank  получи три престижни отличия от „Продукт на годината”, първите награди за иновации в потребителския сектор. Най-голямата българска банка спечели призове за банкови карти за деца и тийнейджъри, за онлайн потребителски кредит и за дигитална карта. Fibank бе избрана за победител в спечелените категории от потребителите чрез национално представително проучване, проведено от Nielsen Bulgaria.


Наградата в категория „Банкови карти” за продукта „Дебитни карти за деца и тийнейджъри 7-18 г.” на Fibank бе връчена на Теодор Петров, директор „Картови разплащания” и на Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама” във Fibank.


„Благодаря за престижното отличие. Вярваме, че с нашите детски дебитни карти можем да помогнем на всички родители да поставят основите и успешно да изградят финансовата култура на своите деца. Радвам се, че нашите усилия се забелязват и оценяват. Това ни показва, че вървим в правилната посока и ни позволява да надграждаме и развиваме своите продукти”, обяви Теодор Петров, директор „Картови разплащания”.


Втората награда на банката е в категория „Потребителски кредити” за продукта „Онлайн потребителски кредит”. Призът бе получен от Милка Тодорова, директор „Банкиране на дребно” във Fibank.


Третият приз на банката е в категорията „Мобилни финансови услуги” и е за продукта „Дигитална карта”. Отличието бе връчено на Лъчезар Венков, директор „Електронно банкиране” във Fibank.


„Продукт на годината” е най-голямата световна награда за иновации в продуктите и услугите, гласувана от потребителите. Основана преди 29 години във Франция, програмата „Продукт на годината” оперира в десетки страни с цел да насочи потребителите към най-новите предложения на пазара и да отличи бизнеса, допринесъл за това. Церемонията се провежда за първи път и у нас. Организатори са Филип Гелдер (CEO, Voted Product of the Year Worldwide) и Ралица Бехар, представител за България на „Продукт на годината”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични