Свързани новини

26.04.2017 09:40

Павлова: Нямаме данни за нарушения по поръчката за АМ Марица

Видян 1199 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Като цяло по процедурата не разполагам с данни да има нарушения, разбира се нека проверят. Това каза народният представител от ГЕРБ и регионален министър в кабинета „Борисов 2“ Лиляна Павлова във връзка с проверката на Прокуратурата в АПИ за изграждането на магистрала „Марица“, предаде Фокус.


„Всичко, което е по мой спомен и по данни и документи, с които разполагаме е проведена стандартна обществена поръчка“, посочи тя. „Това тръгна от сигнал от народните представители на БСП Кирил Добрев и Жельо Бойчев срещу Лазар Лазаров, това е което всички знаем“, коментира народният представител.


 „Все още разполагаме с информацията, която чухме от говорителя на прокуратурата, нека да оставим да се свърши работата по тези обвинения, които казаха, че ще бъдат повдигнати“, обясни Лиляна Павлова.


„От гледна точка на наблюдението ми върху дейността на пътната агенция през тези години е, че специално за изграждането на АМ „Марица“, освен основния договор с италианската компания за изграждането на първия ЛОТ, има проведена открита обществена поръчка за изграждане на допълнителни дейности“, уточни тя и допълни, че тази поръчка е с най-ниска цена, предложена е за изпълнение експертно, както се прави всеки път с доклад. Лиляна Павлова каза още, че обществената поръчка не е еднолично решение на Лазар Лазаров или на някой друг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични