20.04.2017 12:11

Проект за регулация и застрояване на с. Мърчаево

Видян 2784 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    На основание чл.127, ал.1 от Закона за устройство на територията, чл.5, ал.4 от Закона за устройство  и застрояване на Столична община, чл.5, чл.14, ал.1 и чл.15 от Наредбата за реда и начина за провеждане на обществени обсъждания, приета с Решение№950 по Протокол№120/11.10.2007 г. на СОС и постъпило от НАГ писмо вх.№РВТ17-ТП00-4/15.02.2017 г. в Район”Витоша”-СО за провеждане на обществено обсъждане на:



   Проект за ПУП-план за регулация и застрояване на с.Мърчаево заедно с план-схеми на техническата инфраструктура в граници:Първокласен път Е-79, нерегулиран терен, ул.”Цар Симеон І”/шосе с.Владая-с.Мърчаево/, ул.”Трендафил”, Природен парк”Витоша”,ул.”Бистра река”, Природен парк”Витоша”, ул.”Церова поляна”, Природен парк”Витоша”, ул.”Черешова градина”, Природен парк”Витоша”, граница със с.Рударци, нерегулиран терен, ул.”Цар Симеон І”, нерегулиран терен, Първокласен път Е-79.

НАРЕЖДАМ:
 І. Във връзка с общественото обсъждане на проекта, представянето му да се състои на 24.04.2017г. от 18.00 часа в сградата на Читалище”Светлина”, с.Мърчаево, ул.Зюмбюл №1.
ІІ. Проектът да се изложи в  Техническа служба на Район”Витоша”-СО.
ІІІ. Срокът за изготвяне и представяне на писмени становища е 14 дневен, считано от 25.04.2017 г.
    Писмените становища  да се подават в деловодството на Район”Витоша”-СО до 08.05.2017 г. включително.
    Становища постъпили след определения срок, не се разглеждат.
    Становищата трябва да съдържат общ коментар, конкретни мотивирани предложения за промяна, доказателства за пропуснати ползи от невъвеждане на други варианти.
ІV. След представянето на проекта, същия ще се намира в Район”Витоша”-СО, като допълнителна информация по изготвяне на становищата ще се получава от инж.Анна Балабанова-гл. експерт отдел”УТКР”, Район”Витоша”-СО.
 V. В срок до 19.05.2017 г. писмените становища да бъдат разгледани и систематизирани от комисия назначена с отделна заповед на Кмета  на Район”Витоша”-СО, която да изготви обобщаващ доклад.
VІ. Обществената дискусия да се проведе на 23.05.2017 г. от 18.00 ч. в сградата на Читалище”Светлина”, с.Мърчаево, ул.Зюмбюл №1. За участие в дискусията да се покани проектанския колектив.
VІІ. При провеждане на общественото обсъждане да се води протокол. За протоколчик определям инж.Петя Николова-гл. експерт отдел”УТКР”, Район”Витоша”-СО.
  Настоящата заповед да се оповести в един национален всекидневник,  една национална електронна медия, във всички районни общински администрации и на официалния уеб сайт на Столична община.
Контролът по изпълнение на заповедта възлагам на инж.Борислав Томирков-зам. кмет на Район”Витоша”-СО.



КМЕТ НА РАЙОН”ВИТОША”-СО:    
ИНЖ. ТЕОДОР ПЕТКОВ







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на