Свързани новини

19.04.2017 14:46

Комунист е скрит фаворит за президент във Франция

Видян 2100 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Поостарелият кандидат на френските комунисти Жан Люк Меланшон се оказа скритият фаворит на предстоящите в неделя избори за нов президент. След последните дебати той удвои резултата си и на финалната права е с разлика в рамките на статистическата грешка от спадащия лидер в гонката Макрон – човекът на сегашния държавен глава Оланд, крайно дясната Марин Льо Пен и номинацията на републиканците Фийон. Всеки от четиримата получава от 19,5 до 22% според данните на социологическите агенции.
Облечен скромно, говорещ по народному, абсолютно независим от олигархията и големия бизнес, Меланшон прави най-модерната кампания. В нейните рамки той се появи на 7 места едновременно посредством холограма, която го излъчваше с речта му в реално време на митинги в Нанси, Гренобъл, Монпелие, Клермон-Феран, Нант и даже в Льо Порт на презокеанския остров Реунион. А оригиналът беше на живо в Дижон, изричайки думите, които навсякъде слушаха.


    Миналата седмица пък Меланшон нашумя като герой на видеоигра, в която отстранява един по един съперниците си за Елисейския дворец, където отсега декларира, че няма да се пренесе да живее, ако спечели вота. В играта бяха включени като пикселизирани образи всички мъже кандидати, но от нея отсъстваше Марин Льо Пен. Попитан защо, Меланшон обясни, че „като мъж с достойнство никога не може да посегне на дама”.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец