09.02.2009 14:55

Темида отряза Големия Марген за лечение в Испания

Видян 1660 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Без уважение остави Софийският градски съд искането на Красимир Маринов - Големия Марген за лечение в Испания. В молбата, депозирана от адвокатите на Маринов се сочи, че Големия Марген изпитва здравословни проблеми след операция от дискова херния. Искането бе за напускането на пределите на страната за периода от 10 февруари до 20 март. Пред съда Големия Марген посочи, че изпитва проблеми с десния крак и с координацията. “Казват че в Барселона са големи специалисти”, посочи Маринов. Заедно с малкия си брат Николай Маринов – Малкия Марген и още четирима души Красимир е на свобода под парична гаранция, защото в ареста получи тежки увреждания. Той страдаше от дискова херния.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Превърнете активността си в предприемчивост

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Превърнете активността си в предприемчивост,