Свързани новини

11.04.2017 11:50

Марешки: Коалиция между ГЕРБ и Патриотите не би издържала

Видян 1195 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Математически и програмно коалиция между ГЕРБ и Патриотите не би издържала. Това коментира лидерът на „Воля” Веселин Марешки в предаването „Тази сутрин” по бТВ. Той посочи, че двете партии трябва да вървят по програмата си, а не само да се гледа математически. Марешки добави, че още никой не е потърсил партията му за разговори, но очаква след срещите с БСП и ДПС, да се седне на една маса и с „Воля”.


Марешки заяви, че очаква конструктивен диалог и предстои да докаже, че партията е позиционирана в политическия център-дясно, което ги прави естествен партньор.


По повод другата негова партия той посочи, че не е имал право да я закрие и сега съдът ще го направи. „Воля” предстои да бъде проверена, тъй като някой от учредителите й е бил такъв и на друга партия.


Относно разследването за дъмпинг на цените на горива бизнесменът посочи, че то е било част от кампания за очернянето на „Воля”, целяща да отврати хората да гласуват. По думите му тя е постигнала ефекта си.


Марешки коментира и данните за монопол върху данъчните складове на горива. Той сподели, че му е било отказвано да складира свой горива, тъй като нямало капацитет.


Решението на КЗК, че няма картел на пазара на горива, Веселин Марешки обясни с това, че явно е имало обмен на информация между служители, от които не зависи ценообразуването.


Марешки посочи още, че смята да ходи редовно на работа като депутат и в началото ще ползва ведомствено жилище, тъй като няма имот в София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби