Свързани новини

Свързани видео

11.04.2017 11:14

Лекарите: Лъжа е, че децата в Идлиб са жертви на хим.оръжие

Видян 3442 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Иванка Тръмп е пожелала да бъде направена атаката срещу Сирия заради недоказаното обгазяване в Идлиб. Тя просто видяла тв репортаж. В световните медии вече се появиха не само видеа с „възкръсващи” – мърдащи , след като вече са заснети „жертви” на „химическите оръжия на Асад”, но и многобройни научни доказателства, че всичко е фейк – фалшиви новини.
Шведските лекари за човешки права – организация, която за втори път доказва лъжите на т.нар. Бели каски, приведе много примери, че светът е жертва на поредна измама.



Д-р Лена Оске заяви, че по симптомите е видно, че заснетите деца са упоени наркотично, а не са задушени от хим.оръжия. По телата им няма следи, което е невъзможно, ако е имало обгаяване. Видно е също, че „спасителите” им не носят никакви предпазни костюми, а заринът докарва жестоки изгаряния и наранявания на кожата. Освен това в тв репортажите ясно е видно интервюто със „спасител”, който говори за миризма. Въпросният газ няма мирис. За това свидетелства и д-р Марчело де Ноли.



Идлиб всъщност е последната крепост на джихадистите преди да бъдат изтласкани от сирийската армия там, откъдето са дошли – Турция.
Понеже върви мощно настъпление срещу тях и вече са оттласнати на 100 км от Алепо, идва чуждата намеса.
Напомняме, че САЩ не възрази срещу реалното използване на химическо оръжие – иприт, в Алепо преди месеци от страна на Нусра. Нито на зарин от ислямистите в Мосул в момента.
Напомняме също, че от ударените поради факта, че само 23 от 59 щатски ракети стигнаха целта – сирийска авиобаза, неселени места загинаха съвсем истински 9 души от мирното население, от които 4 деца и нито 1, да, нито 1 военен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв