01/02
30.03.2017 11:21

Сърдечно-съдовият и Онкологичният център на Аджибадем Сити Клиник защитиха втора JCI акредитация

Видян 2146 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Затвърждаването на най-престижната и сложна международна система за качество и безопасност в здравеопазването е знак за високи стандарти в цялостния процес на диагностика, лечение и проследяване на пациентите


Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център и Онкологичен център се реакредитираха по най-високия световен стандарт за качество в здравеопазването - Joint Commission International (JCI). Международна комисия от инспектори по качество проследи дейността на двете болници и не установи нито едно нарушение на 1300 измерими показатели. Процесите по акредитация и спазването на критериите от стандартите гарантират качество и безопасност за пациентите, както и ангажимент за постоянно усъвършенстване и развитите на медицинското обслужване.


 „Изключително сме горди, че продължаваме да бъдем „Златен стандарт” за качество и безопасност, като покриваме абсолютно всички необходими изисквания на най-реномираната организация в тази област”, споделя г-н Ангел Ангелов, изпълнителен директор на най-голямата верига лечебни заведения в България Аджибадем Сити Клиник. „В рамките на 4 години за втори път защитаваме най-престижния сертификат за качествени медицински услуги благодарение на отдадеността на екипите на болниците, отличната им подготовка и стремежа да предоставим на нашите пациенти максимално високо ниво на диагностика и лечение”, допълва г-н Ангелов.


„JCI акредитацията допринася за подобрения в много области – от повишаване на квалификацията на персонала до демонстриране на водещи практики в болнична среда", казва Пол Чанг, вицепрезидент акредитация, стандартизация и оценяване в Комисията по международна акредитация. „Поздравяваме Аджибадем Сити Клиник за усилията да подобрява непрекъснато качеството на болничните услуги в името на безопасността на пациента", допълва той.


За да заслужат отличието на JCI, болниците на Аджибадем Сити Клиник доказаха, че продължават да отговарят на всички критерии в 14 международни стандарта. Тяхното изпълнение отразява отлично представяне в две основни направления - грижи за пациента и организация и управление на лечебните заведения. Положителната оценка по всички показатели е описана в подробен доклад, получен от централата на JCI в Чикаго, САЩ, както и присъждането на статута “Акредитирано лечебно заведение” на Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център и Онкологичен център.


Инспекторите изразиха добрите си впечатления от условията и начина на предоставяне на услуги в най-новото и модерно лечебно заведение в групата – Аджибадем Сити Клиник Онкологичен център. Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център е първата болница в България, акредитирана от JCI, която получи за първи път сертификат през 2014 г. Заедно с Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда лечебните заведения в най-голямата болнична верига у нас, сертифицирани по JCI, са общо 3. С тях Аджибадем Сити Клиник затвърждава своите намерения да бъде лидер в предоставянето на качествена медицинска помощ в България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

MotoGP

Собственикът на Формула 1 иска да придобие MotoGP

Собственикът на Формула 1 Либърти медия ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне