Свързани новини

28.03.2017 14:06

Гурко, Кълков и синът на кмета на Симитли –депутати

Видян 2184 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Освен почти цял отбор журналисти в състава на 44-ото Народно събрание тези дни народът ни прати и други личности със странни имена и занимания.
Например, култовият български град Симитли също ще има свой представител и то не кой да е, а футболния съдия Стефан Андонов, който е син на „онзи” кмет Апостол Апостолов, чието име бе замесено в сексскандал с политически привкус. Синът на този кмет, който местните наричат Поли става депутат от ГЕРБ чрез преференциален вот – получил е 6 637 гласа. Това се тълкува и като закачка на водача на листата Цветанов с лидера Борисов.



Личен представител на Благоевградска квота депутати е и Александър Мацурев от ГЕРБ. Той пък неотдавна бе пребит от полицай в Банско. Според хора от курорта Александър Мацурев е наблюдаван редовно от полицейските служители. Той на няколко пъти е арестуван за незаконно притежание на наркотици. Неговият брат Мариан Мацурев излежава 6-годишна присъда в затвор в южноамериканска държава за незаконно притежание на около 1 килограм наркотик. Той беше заловен заедно с Емил Захов, по прякор Змията, да пренасят като „мулета” наркотика през граница.

Социалист със странното име Гурко Митев също се класира за банките в парламента. Той е бивш кмет на пазарджишкото село Добровница, също така и председател на регионалната структура на червените.
Близо до него ще седи Елхан Кълков от село Плетена, допуснат до народните дела от партията на Ахмед Доган ДПС. Неговите земляци се надяват той да защитава правата им като земеделци и производители на тютюн, въпреки лютата омраза на европейците към тази традиционна за цели реиони у нас култура.
Къде ще се позиционира обаче Каприел Папазян от ВОЛЯ засега не е ясно. Също така не е известно по какви критерии г-н Марешки го е избрал. Но известно в публичния свят е, че неотдавна Каприел наплюл двама младежи на пътя, които го натупали с бухалка....
Сред депутатите има и адаш на знаменития ни футболист и вратар от близкото минало Бисер Михайлов, баща на шефа БФС Борислав Михайлов.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

везни