Свързани новини

24.03.2017 13:53

Около 14 000 полицаи ще се грижат за реда в изборния ден

Видян 1327 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Близо 14 000 полицаи ще се грижат за реда в изборния ден. Специални мерки полицията в София взема за футболната среща между България и Холандия в събота вечерта, предаде БНР.


От МВР уточниха, че у нас ще има 12 294 секции и 184 подвижни места за гласуване и още 254 временни секции. И днес продължава раздаването на изборните материали към общините. Това става под контрола на полицията. Тази вечер изборните материали, които не са раздадени, остават под контрол на МВР. Тодор Гребенаров, заместник-директор на Главна дирекция "Национална полиция":


Общо 14 000 служители от Министерството на вътрешните работи пряко ще бъдат ангажирани в охраната на изборните места и секции за разпределяне, както следва. Изборните места са 7319. Секциите са 12 294, като допълнително има 184 подвижни секции и 254 временни секции, от които 23 секции са в местата за лишаване от свобода и 231 секции са в лечебни заведения, в домове за стари хора. По време на предизборните прояви в едномесечен срок служителите са участвали в 1119 мероприятия, като не са допуснати нарушения на обществения ред. Служителите стоят извън помещенията или сградите, където ще се гласува, като единствено оказват съдействие на председателите на секционните избирателни комисии.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще