22.03.2017 11:03

Съдят баща, удушил новородената си дъщеря

Видян 1023 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

32-годишен мъж от монтанското село Долни Цибър ще отговаря пред съда за убийството на новородената си дъщеря. Бащата удушил бебето и хвърлил трупа в тоалетната.


Обвиняемият В. Ангелов живеел на съпружески начала с приятелката си от 2009 г. Първоначално двойката живеела в село Долни Цибър, а след това се преместили в село Игнатово. Двамата имат две деца – на 7 и 4 години.


През пролетта на 2015 г. жената разбрала, че е бременна. С мъжа си решили на никого да не споделят този факт, като промените във външния вид обяснявали на близките с бъбречни проблеми, съобщиха от Окръжната прокуратура в Монтана.


Вечерта на 22 юли 2015 г. Ангелов се прибрал в къщи и заварил жена му да ражда. Бебето се родило живо, плачещо и мърдащо крайниците си. Бащата изхвърлил пъпната връв, след което изнесъл новороденото момиченце в двора. Там го увил в дреха и го стиснал за шията, след което усетил, че то спряло да се движи. Тогава бащата отишъл до външната тоалетна и изхвърлил телцето в нея. Когато се върнал в къщата той заварил жена си да лежи на пода в неконтактно състояние.


Мъжът я залял с вода, опитал се да й помогне, след което потърсил медицинска помощ на телефон за спешни случаи 112.


Родилката била приета в МБАЛ-Лом, където след проведени реанимационни мероприятия била стабилизирана. При извършения по-късно преглед, лекарите установили признаци на скорошно раждане.


От заключението на съдебномедицинска експертиза на трупче на новороденото е видно, че детето е родено доносено и жизнеспособно, без външни и вътрешни аномалии.


Предстои насрочване на първото съдебно заседание по делото.


 Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...