Свързани новини

20.03.2017 11:47

Нинова: Искаме да ви върнем свободата

Видян 1089 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От град Септември лидерът на БСП Корнелия Нинова прочете писмо, в което жителите на общината описват злоупотреби и натиск от страна на кмета на общината. „Тук, от Септември, казвам на лъжедемократите: Ето го лицето на псевдодемокрацията – ГЕРБ. „Поведението на избраник от ГЕРБ. Последният, със своето самоуправство и безпардонно поведение на властимащ, разруши структурите на всички детски градини на територията на общината”,  цитира част от писмо от жителите на общината Нинова. В писмото пише още, че върху хората е оказван натиск, защото по своя инициатива те са направили подписка за защита на правата си. Кметът на ГЕРБ ги привиквал в кметската стая и ги принуждавал да се подписват на предварително изготвен от него текст, че подкрепят решенията на Общинския съвет. „Всичко в нашата община се решава еднолично под натиска и заплахите на кмета Рачев. Превърнал е общината в бащиния. Наричат ни Рачева община. С откриването на предизборната кампания се е превърнал в партиен лидер на ГЕРБ. Оказва натиск и използва общинските мероприятия и средства за агитация и пропаганда в името на ГЕРБ”, цитира Нинова още от писмото на жителите на гр. Септември. В него те казват още, че кметът притиска назначените от него нови директори на детската градина за политически чистки. „Ето ги демократите ГЕРБ. Това не е демокрация”, каза още Корнелия Нинова.


Помогнете ми да върнем смелостта, правото на мнение, силата да го отстояваш, да не се страхувате от нищо, да не се страхувате от политическа репресия, да не се превивате пред никой политик, да не целувате ръка на никой политик, както правят в една друга партия. Искаме да ви върнем свободата”, заяви пред гражданите от гр.Септември лидерът на БСП Корнелия Нинова.  „Искаме да върнем честта и достойнството си на международната сцена. Достатъчно ни унижаваха и там. Достатъчно превиване на гръб и послушание пред началниците. Достатъчно национални предателства – за една снимка с началника и за едно потупване по рамото. Няма да отстъпим от позицията – БСП е за ЕС, но и те да се отнасят към нас, като равноправен на другите европейски народи”, отсече Корнелия Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще