Свързани новини

17.03.2017 15:11

Тома Томов: Да се стремим към свят, в който цари хармония

Видян 1357 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Трябва да се стремим към свят, в който цари хармония. Хармония на цивилизациите и на религиите“. Tова заяви водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в Благоевград Тома Томов пред препълнената зала на читалището в село Кочан.  Той се срещна с жителите на няколко села в община Сатовча като Долен, Сатовча и Ваклиново. Той бе придружаван от кандидатите за народни представители Елина Кумбарова и Бойко Юзекчиев.  


„Не може страна, която е в шампионската лига на планетата, която не е окупирана, в която няма чума, която не воюва, да бъде толкова бедна. От къде на къде трябва да сме най-бедни в Европа? Причината е съвсем ясна- управляващата класа и нейният курс. И в това отношение тези неща ще бъдат променени. И това е моята причина да участвам в политическия процес. Докато участвам в тази битка, ще се бия до край! Борисов е вреден за България и не трябва да бъде допускан до кормилото на държавата“, сподели Томов.


Д-р Спахиев от Кочан се обърна към него с думите: „Нека българските политици заровят томахавката и изпушат лулата на мира! Нека не забравяме, че всички сме в една лодка насред океана и трябва да гребем в една посока, за да достигнем брега“


На въпроса към водача на листата на коалиция „БСП за България“ в Благоевград, какви каузи ще следва като влезе в парламента, Тома Томов заяви, че мечтае да направи телевизия за онези българи, които са далеч от страната. „Но такава, която да правят самите те. Да разказват своите истории, за да могат да се чувстват приобщени към България и българското общество”, каза той.


„Според мен парламентът трябва да прави повече за икономиката на знанието“, каза Тома Томов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес идеите ще идват от далечни места

Днес идеите ще идват от далечни места, от хора от