Свързани новини

15.03.2017 16:54

Източиха 1/2 млн. от МЗХ за измислен документ

Видян 1947 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Адвокатската кантора Георгиев, Тодоров и Ко е готова да предоговори плащанията по договора за изготвяне на измисления документ: Кодекс за поземлените отношения, с Министерството на земеделието, съобщиха на 15 март 2017 г. от правната кантора, цитирани от Медиапул.


Становището на адвокатите е в отговор на огласената от служебния министър на земеделието Христо Бозуков информация преди дни, че „кантора е получила близо половин милион лева за написване на поземлен кодекс за 6 дни”. Договорът е сключен от министър Танева при ББ2 за 462 000лв. от 9 ноември със срок 15 ноември. Не е изпълнен до 15 март.


Въпросът обаче е - какво точно правят юристите в юридическата дирекция към МЗХ, та се налага да се наемат външни кантори за списването на такива документи? Или и този случай е част от порочната практика на кабинета Борисов2, правни кантори да смучат лакомо от държавното виме, което на практика зареждаме всички ние с данъците си. И плащаме двойно – веднъж заплати на чиновниците, втори път за частните кантори. Впрочем, Законът за концесиите, който президентът Радев върна, е също част от подобни схеми, тъй като направата му бе връчена на близка до ГЕРБ фирма за стотици хиляди лева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп