15.03.2017 15:46

4 г. затвор за сина на бизнесмен, убил 3-ма на пътя

Видян 1214 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

26-годишният Любомир Трайков, който уби трима души в катастрофа в Пловдив, бе осъден на 6 г. затвор, след като се призна за виновен и поиска съкратен процес.



Заради съкратеното производство и признаването на вина, Окръжният съд в Пловдив по закон е задължен да намали наказанието на подсъдимия с една трета, което означава, че Трайков, който е син на известен пловдивски бизнесмен, реално получава присъда от 4 години лишаване от свобода.



Младият мъж бе обвиняем за това, че при управление на моторно превозно средство, в пияно състояние, е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на трима души.



Катастрофата стана на 18 ноември м.г. на кръстовището на пловдивския бул. Руски и ул. Ген. Данаил Николаев. 26-годишният Любомир помете с лекия си автомобил Ауди А7 друга кола - Пежо 405. На място загинаха 46-годишният шофьор на пежото Атанас Ламджиев и 44-годишната Виолета Стоянова. Двамата оставиха 4 деца сирачета.



8 дни по-късно в УМБАЛ Св. Георги почина 23-годишната Полина Караиванова, която е седяла на задната седалка на пежото-ковчег. Младата жена бе в мозъчна смърт след инцидента и нямаше шанс за живота й.


Любомир Трайков се изправи пред Окръжния съд в Пловдив и се призна за виновен, а адвокатите му поискаха съкратено следствие, съобщи Трафик Нюз.


 


Близките на жертвите, които бяха конституирани като частни обвинители, пък настояха за справедливо наказание на шофьора.
Присъдата на Пловдивския окръжен съд не е окончателна и подлежи на обжалване и протест пред Апелативния съд в града под тепетата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви