Свързани новини

08.03.2017 14:00

България не приема ЕС на 2 скорости

Видян 1761 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Една добра и една лоша новина родиха за България служебното правителство и назначилият го президент. Добрата новина беше произнесена от ресорния вицепремиер по европейското председателство през 2018 г. Деница Златева. Тя обяви, че страната ни е твърдо против ЕС на 2 скорости: „Нямаме ползи от допълнителното фрагментиране на Европа на ядро и периферия. Ние сме за запазването на единството и целостта на Европа. Това е една дълга дискусия. По отношение на Шенген, за нас е важно да получим достъп до визовата информационна система, защото ще можем да сверяваме в реално време данни за преминаващите“, коментира още Златева.


В същото време президентът Радев, който за втори път след срещата в Малта ще представя България на Европейския съвет, обяви подкрепа за настоящия му председател Доналд Туск. Напомняме, че собствената родина на номинирания – Полша, отказа да издигне неговата кандидатура за втори мандат. Колеблива е подкрепата за него и от излъчилата го Европейска народна партия, докато Партията на европейските социалисти, която пък излъчи чрез БСП Радев за президент, има свои кандидати за поста на Туск.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,