Свързани новини

01.03.2017 16:10

Поптодорова лъже, освен че краде!

Видян 5288 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Който лъже - той краде! Варшавската полиция официално потвърди, че Елена Поптодорова е заловена в кражба. Оказа се, че тя и лъже.
Скандалната новина от вторник, че бившата българска посланичка в САЩ Елена Поптодорова, е била арестувана за кражба на козметика от магазин на варшавското летище нажежи взривоопасно социалните медии. Както 19 минути съобщи Поптодорова е била арестувана от полицията във Варшава по обвинение за кражба на козметика от безмитен магазин на летището. Поптодорова официално отрече обвинението, че е крадла пред 24 часа. Е, часове по-късно стана ясно, че е излъгала в своето изявление пред часовия вестник.
В сряда допълнителна яснота по срамния скандал внесе говорител на Варшавската полиция с официално изявление: „Можем да потвърдим информацията за кражба извършена от българската гражданка на територията на летището във Варшава. Инцидентът се случи на 27 февруари. От един от безмитните магазини беше открадната козметика на стойност около 1600 злоти (730 лева). След установяване на самоличността на извършителката тя беше задържана в около 16:00 часа на територията на летището. Жената призна вината си, върна откраднатите предмети и доброволно плати глобата, след което бе освободена".



Вестта, която практически маскари и България, най-напред бе огласена от полското музикално радио RMF и светкавично подета от РИА Новости и други над 90 руски електронни медии, след това и от българските, а социалните мрежи гръмнаха от противоречиви коментари. "Руската връзка в историята породи съмнения за някаква форма на “хибридна война”, насочена към Поптодорова. Все още доста обстоятелства са неясни, за да се изказва категорично мнение”, писаха някои медии.
След инцидента Поптодорова обяснила, че просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин. Тогава по телефона позвънила майка ѝ. Без да си даде сметка, че козметиката е все още в ръката ѝ, бившата посланичка излязла пред търговския обект, за да проведе разговора. Тя казала още, че веднага се отзовала на обаждането, защото майка ѝ в момента имала здравословни проблеми.
Версията й обаче се оказва съшите с бели конци, защото вчера от официално становище на полската полиция стана ясно, че кражбата е станала на 24-ти февруари, т.е. три дни преди ареста на Поптодорова на 27 февруари. И обясненията й за неволен жест бяха разбити на пух и прах от разследващите във Варшава.
За задържането й е уведомено посолството на Република България в Полша.
И тук идва резонният въпрос - защо Елена Поптодорова, която от есента ръководи офиса на Американския еврейски комитет във Варшава, все още е с български дипломатически паспорт, след като законът забранява и заетостта й в момента не е да представлява държавата ни? Да й дадат такова тескере американците и те да й берат срама!















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви