25.02.2017 10:12

Дете почина след ритник в корема от съученик

Видян 1733 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   11-годишното момиче, което почина вчера след инцидент в столичното 52-ро училище, е било ударено в корема от свой връстник по време на игра. Това е изяснило до момента полицейското разследване, каза директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов, предаде БНР.


"11-годишно момче нанася удар на 11-годишно момиче в областта на корема, вследствие на което по-късно на момичето му прилошава, вика се „Бърза помощ“ правят се опити за оказване на първа медицинска помощ – не са успешни и детето е откарано в „Пирогов“. Незабавно са предприети действия за реанимиране на детето, но след  около час и половина почива в „Пирогов“. Има образувано следствено дело, продължават процесуално-следствени действия. Първо трябва, след извършване на аутопсията, да се установи причината за смъртта и вече оттам да се изясни фактическата обстановка към момента", заяви Маринов.


Началникът на Регионалното управление на образованието в София Ваня Кастрева каза пред "Хоризонт", че е разбрала за инцидента от директора на 52-ро училище. Кастрева каза:


Момиченце от 4-ти клас е получило последователни три припадъка в коридора на училището, ударило си е главата… Майката е била съвсем близко до училището, тя е чакала детето си – говорим за време, в което приключва целодневната организация на децата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е