Свързани новини

23.02.2017 13:32

Задържаха заподозрян за убийството на Георги в Борисовата градина

Видян 1841 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицията е арестувала заподозрян за убийството на 15-годишния Георги Игнатов, който беше наръган с нож и почина в Борисовата градина през 2015 година.


Повдигнато е обвинение на 19-годишния студент Йоан Матев, който към момента на извършването на престъплението е бил на 17 години, съобщи градският прокурор Емилия Русинова на извънреден брифинг вчера.


Момчето учи първа година право в Югозападния университет в Благоевград.


Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова допълни, че вчера прокурорите са разпитали човек, който е посочил къде се намира ножа, с който е извършено убийството. Ножът е намерен, иззет и изпратен веднага за ДНК-експертиза.


Брат му също е задържан и разпитан но само в качеството на свидетел, след което е освободен, съобщи директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи  старши комисар Младен Маринов.


Засега Йоан  отказва да даде обяснения пред разследващите. По време на убийството той все още е бил ученик,а според източниците след това променил външността си. Той е бил с по-дълга коса, брада и значително качване на килограмите. Лицето е променило напълно своите навици, местата на които ходи, включително е спряло да ходи и на училище,след като в публичното пространство бяха показани кадри от камери от времето на убийството.На тях беше показано младо момче, което бяга от местопрестъплението.


Единият от братята бил арестуван в дома си, а другият - на работното му място. Баща им е граничен полицай.


Тъй като в момента на извършване на престъпното деяние е бил непълнолетен, ако Йоан бъде признат за виновен, той ще получи наказание лишаване от свобода за срок от 2 до 8 години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей