Свързани новини

06.02.2009 09:45

Бойко като Хитлер: "Пенсионерите, циганите и турците са най-големият ни проблем!"

Видян 3235 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Борисов, който само преди две седмици се пошегува нелепо с руския премиер, забърка нов международен скандал в страната, избрала първия си цветен президент. Малко в стила на Хитлер ,той е определил пред студенти в Харвард нашите 1 милион цигани, 700 000 турци и 2,5 милиона пенсионери за “най-големия проблем на България”, писа dir.bg. Според неговото определение тези хора са “лош човешки материал”.


Първи реагираха от ДПС. “Изказването на Бойко Борисов отвъд океана е проява не само на високомерие, а на политически цинизъм”, заяви зам.-шефът на партията Лютви Местан.


“Нека всички видят какво чудо се задава – единият лидер бияч, другият – шофьор от общия гараж на МВР! И тези хора искат да управляват България!”, възмути се червеният депутат Добромир Задгорски. За него това би бил краят на държавността.


Иван Костов каза:“Така може да говори човек, който не е политик. Най-лесно се хвърлят камъни срещу другия, най-лесно се обижда народът, но това не е редно да се прави”.


Депутатът на ГЕРБ Лъчезар Иванов, наричан още “мозъкът на Бойко”, контрира: “Думите на Борисов са извадени извън контекста”. 


БСП се обръща с искане към ЕК за осъждане на изявленията, а администрацията на Обама търсела начин да изгони Бойко от молитвената закуска на президента. Между другото, едно от първите обещания на Барак беше изчистване на истината около концлагерите за иракчани на териториите на различни страни, между които България.


В следващия брой ще припомним написаното от Юрген Рот за връзката на Борисов със затворите за мъчения над араби.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.