Свързани новини

21.02.2017 12:27

БСП: Няма обществена поръчка при Борисов 2, при която да не е бил ясен печелившият

Видян 1800 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няма обществена поръчка, проведена от кабинета „Борисов“ 2, при която да не е бил ясен печелившият. Това каза в сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ народният представител от БСП в 43-то Народно събрание Жельо Бойчев по повод оповестения доклад от служебното правителство за управлението на ГЕРБ през последните две години.


По думите му, има няколко притеснителни момента в начина, по който се разходват средства за строителство на магистрали у нас, сред които отпуснатите 100 млн. лв за рехабилитация на автомагистралите „Тракия“ и „Марица“, без обаче да бъдат проведени процедури за обществени поръчки.


„Има няколко големи обекта, гордост на правителството на Борисов, като автомагистрала „Марица“, автомагистрала „Струма“, където има подписани договори извън основните за строителството на магистралите, които най-малкото будят съмнение с кратките срокове, по които трябва да бъдат изразходвани средства. Въобще по отношение провеждането на обществени поръчки от правителството на Бойко Борисов въпросът е изключително спорен. Няма обществена поръчката, по която предварително да не е ясен определеният за печеливш“, подчерта Бойчев.



Относно поисканата ревизия на държавния дълг от левицата, той коментира, че е правителството е отговорно пред гражданите за това, каква част от 16-милиардния дълг е усвоена, както и каква е била процедурата по подбор на банките и консултантите, участвали в процедурата.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец