Свързани новини

20.02.2017 09:32

ДАНС дава яка поръчка на изгонена от МВР

Видян 2358 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ДАНС се готви да даде обществената си поръчка за самолетни билети на фирма, която колегите по пагон от МВР вече са изхвърлили поради „виновно неизпълнение на задълженията” й, както четем в нарочно открито писмо на министъра. На 19 октомври, когато резонно прекратява договора на Атлас Травелс, Румяна Бъчварова излага своите конкретни аргументи.


„В несъответствие с чл.5, ал. 3 дружеството не е представило два варианта за самолетни билети, а е изпратило готови резервации за самолетни билети, без да е обявило цените им. За резервациите за самолетни билети за градове, различни от столиците на държавите, дружеството не е представило три варианта за самолетни билети”.


И още: „При проверка на издадените и представени в МВР протоколи е установено, че Атлас Травелс ЕООД НЕ Е ПРЕДЛОЖИЛО НА МВР БИЛЕТИТЕ ПРИ НАЙ-НИСКИТЕ ЗА ПАЗАРА ЦЕНИ, А КАТО МАКСИМАЛНИ НЕТНИ СТОЙНОСТИ”.


Напомняме, че 19’ неколкократно писа, че поради забраната за издаване на билети от България ер, Атлас не може да обслужва според нуждите на администрацията най-важните за нея дестинации – Брюксел, Берлин и др. – нито като цени, нито като време, понеже преките полети пестят часове и дни.


Фирмата веднъж проигра поръчка от Народното събрание и едва в края на последния парламент отново главният секретар таксист пробута нов договор за 1,68 млн.лв. с нея по време на изборната отпуска на шефката си Цецка Цачева. Същият бе съден за незаконни поръчки. Съмнителна се оказа и поръчката й от Министерството на отбраната, но не е ясно дали тя попада в посочените като измамни от премиера Герджиков при ревизията на Борисов 2.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!