Свързани новини

20.02.2017 09:28

Нинова към шефа на ЕНП: Не можете да ме спрете да казвам истината

Видян 1810 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тези дни се разрази остра епистоларна полемика между генсека на ЕНП Антонио Лопес и лидера на БСП Корнелия Нинова.  Водачът на десните политически формации в Европа поучава Нинова и й отправи остра критика по повод на нейно изказване от изтеклата седмица, че всички, които са гласували за СЕТА са национални предатели. В публично обръщение към Нинова Лопес написа:
„За щастие на Вашата страна България и българският народ са далеч над нивото на Вашите изявления. Ние знаем, че България е много повече от Вашите опити за извличане на политически дивиденти. Запомнете, че Вие представлявате българските граждани не само във Вашата страна, а и извън нея. През март в Брюксел ще се проведе среща на Партията на Европейските социалисти. Ще наречете ли и тях предатели по време на тази среща? Ще наречете ли предатели лидерите на европейските социалисти, които подкрепиха СЕТА? Как ще преговаряте с европейските лидери, мнозинството от които подкрепиха СЕТА, а Вие ги нарекохте предатели?”
 На тези нападки Корнелия Нинова незабавно отговори:



Каквото и да мислите за мен, никога няма да се примиря вашите корпорации да съдят моята България в извънреден съд, ако не са им гарантирани печалбите. Защото тези печалби ги взимате от българския народ. Този народ, който е най-бедният в Европа, но Вас това не ви интересува. Не можете да ме спрете да кажа истината - заради вашите десни правителства, заради вашата бюрократична политика Европейският съюз е в това състояние. Заради вас се случи Брекзит, заради вас се строят стени. Вие съсипахте прекрасната идея за Европейски съюз като наш общ дом.



Изненадана съм, че опитен европейски политик като Вас не е усетил какво се случва в света и в Европа. Вие продължавате да не разбирате, че народите ни не искат вече водачите им да обслужват интересите на корпорациите, а Вие направихте точно това с гласуването на СЕТА”.



В неделя на заседание на Националния съвет на БСП Нинова доразвенча митовете за дейността на ГЕРБ, най-многолюдната българска партия в ЕНП. „Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете”, заяви тя опирайки се на изнесената информация от проверките в министерствата, направени от служебното правителство. Медийният съветник на Нинова -  Бояна Бозаджиева пък пуснах шеговит статус във Фейсбук със следния текст: "Към колегите пиари, които питат колко сме си платили, за да пише той срещу Нинова - не сме плащали, но ще бъдем искрено благодарни, ако до края на кампанията пусне още едно писмо”.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на