Свързани новини

17.02.2017 14:38

Бойчев: Отново лъснаха далаверите на управлението на Борисов

Видян 1320 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едно правителство трябва да изнася истината. Има неща, които са много смущаващи в доклада на служебния премиер Огнян Герджиков, като министерството с 45 нарушения, с констатации за измама, предадени във военна прокуратура. Това заяви в ефира на бТВ Жельо Бойчев от БСП.


По думите му има и други сериозни проблеми, като например в АПИ. „Няма как правителството да не отговори за трагедията в тунела „Ечемишка”. Става въпрос за престъпна небрежност и правителството трябва да извади цялата истина – кой носи отговорност, за да стигнем до това положение”, обясни Бойчев и припомни как парламентарната група на левицата е подавала сигнали до прокуратурата.


„Нееднократно алармирахме как се възлагат обществени поръчки за магистрали и пътища. Става въпрос за концентрация на ресурс в една фирма”, посочи Бойчев. Той даде конкретен пример с последната такава поръчка. „Става въпрос за изпълнителя на АМ „Хемус”, който бе избран без да има осигурено финансиране, но за сметка на това се избра любимият на предходното правителство строител”, припомни социалистът.


Жельо Бойчев бе категоричен, че много сектори в страната са се картелизирали и монополизирали. Той препоръча също да се обърне внимание и на здравеопазването в България. „Хората трябва да разберат какво се случи с турските ваксини. Как се оказа, че те се внесоха в страната, а нямаха разрешение да бъдат използвани”, допълни Бойчев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Доста работа ви чака днес


Доста работа ви чака днес. Със сигурност няма да