15.02.2017 15:26

Конкурсът Моята любима книжарница е нагласен

Видян 2193 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Конкурсът Моята любима книжарница изглежда доста нагласен. При избора на победителя за 2016 г.  – Книжарница Приятели във Враца е налице явен конфликт на интереси.
Според справка в Търговския регистър към Агенцията по вписванията, Стефка Ангелова и Цветелина Дечева са били част от собствениците на Букборд ООД, което управлява верига книжарници Приятели. Изненадващо как точно тя печели наградата на третото издание на националния конкурс Моята любима книжарница, повеждан през 2015 и 2016 г. от сдружение Всичко за книгите и основан от издателство Кръгозор през 2014 г. като рекламна стратегия към издавана от тях книга Книжарничката на острова.
Междувременно, необходимо е да се отбележи, че сдружение Всичко за книгите е създадено от Стефка Ангелова (Кръгозор), Анжела Кьосева (Кръгозор), Цветелина Дечева (Ера) и Пламен Димов (ИТ специалист).



Впечатление прави, че името на Стефка Ангелова доста често се среща. Затова решихме да я потърсим за коментар.
„Категорично няма конфликт на интереси при избора на победител в конкурса! Аз не съм част от собствениците на Букборд ООД от април 2016 г.”, каза тя пред 19’.
Въпреки това на нас все още ни е чудно как така Книжарница Приятели във Враца спечели конкурса? Само за сравнение към декември 2016 г., когато се провежда съревнованието фейсбук страницата на водещата софийска книжарница Гринуич е харесана от 17 513 души, а Приятели във Враца – 1580. Конкурсът е изцяло онлайн. Как така тогава победител е Приятели?
Ангелова заяви, че това се дължи на факта, че за разлика от софиянци, хората в страната са по-активни в гласуванията. По думите й, в по-малките населени места имат по една книжарница и затова по време на конкурс всички се обединяват заедно за своя победител. Тя отбеляза, че и регионалната телевизия във Враца също е помогнала много, заради шумната си кампания в подкрепа на Книжарница Приятели във Враца.
Изненадана съм от резултатите в тазгодишния конкурс Моята любима книжарница, сподели пред 19’ управителят на Книжен център Гринуич - Виктория Бисерова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв