Свързани новини

13.02.2017 15:35

Мигранти гласували по няколко пъти за Хилари посредством автобуси

Видян 1797 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Моделът на ДПС работи и в САЩ! След като Обама допусна над 900 000 нелегални емигранти да гласуват на изборите, за да осигури победата на Хилари Клинтън, беше доказано, че и това не е било достатъчно на кандидатката на демократ



„Милиони хора са гласували в повече от един щат, като са допълнително имената им са нанесени и в избирателните списъци. Става дума за нелегални емигранти. В списъците са вписвали даже покойници”, разкри мошеничествата на Хилари и компания съветникът на Тръмп – Стивън Милър пред телевизия АВС. Той посочи конкретни примери в щата Ню Хемпшър, където демократите отбелязаха преднина с нищожните 0,57% или само 2736 гласа. Щатът е малък и маневрите с автобусното придвижване не са били нито трудни, нито скъпи. манипулации са доказани още в Калифорния и Вирджиния.



Класиката обаче е Роза Мария Ортега, мексиканска нелегална емигрантка, която не е имала избирателни права, но е гласувала най-малко два пъти – това е засечено и доказано от избирателната комисия в Тексас.



Напомняме, че проблеми с честността на вота в САЩ имаше и покрай МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ, КАТО ПРИ НАТИСКАНЕ НА БУТОНЧЕТО ЗА ТРЪМП, АПАРАТЪТ ПОКАЗВАШЕ, ЧЕ БЮЛЕТИНАТА Е ПОДАДЕНА ЗА КЛИНТЪН. ВПОСЛЕДСТВИЕ СЕ РАЗБРА, ЧЕ НЕЙНИЯТ СПОНСОР СОРОС Е СВЪРЗАН С ФИРМАТА – ДОСТАВЧИК НА МАШИНИТЕ.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния