Свързани новини

13.02.2017 14:37

Измъкнаха Марешки от дело за изнудване и побой

Видян 2941 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 С „византийски” номера българските институции отложиха насроченото съдебно дело срещу варненския бизнесмен Веселин Марешки за след изборите, когато вероятно той ще има депутатски имунитет. Не е тайна за никого, че новосформираната партия ВОЛЯ на Марешки ще участва в предизборната надпревара за нов състав на парламента. А повечето социолози предричат и че той, както и формацията му ще станат парламентаристи.



„Делото бе отложено, заради болничен лист, представен от подсъдимата Красимира Колева. Болничният лист е издаден на 10 февруари т.г. за срок от пет дни. Ден след публикация в АФЕРА”, пише авторката Веселина Томова. „В петък, 10 февруари, детето на Красимира Колева вдигнало температура и го втресло. Според болничния лист – на 14 февруари т.г. детето трябва да се яви на контролен преглед. И сега – внимавайте! – съдебният процес срещу Веселин Марешки във ВОС, с председател на съдебния състав съдия Светлозар Георгиев, е насрочен за ТРИ ДНИ – 13,14 и 15 февруари. Така че нищо не би могло да попречи на съдебния състав да даде ход на делото на 15-ти февруари, а не да го отлага чак за…24 април т.г.”, разкрива скандалната публикация. И още: „Болничният лист е представен и в последната минута, защото ако бе представен още в петък – 10 февруари, когато е издаден, нали се сещате, че можеше да бъде направена проверка?!



В съдебната зала бе направено възражение относно така представения болничен лист от страна на прокурора по делото – че документът не отговаря на изискванията по наредбата и второ, че според чутите срс за детето на Красимира Колева се грижат баба му и дядо му.
И сега идва най-интересното!



На 9 февруари единствена АФЕРА написа: „ВАРНЕНСКА СЪДЕБНА ОКОЛИЯ“: ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ СПИРАТ ДЕЛОТО СРЕЩУ МАРЕШКИ НА 13 ФЕВРУАРИ!



В съдебната зала днес лицето Веселин Марешки арогантно се обръща към прокурора, питайки защо не са се явили в съда частните обвинители срещу него – „да не би да са научили от пресата, че делото ще се отложи“.



В същото време, прочитайки решението си, делото да бъде отложено за … 24 април т.г., съдия Светлозар Георгиев изрича нещо абсурдно за магистрат и казва иронично, че „от пресата“ /разбирай АФЕРА/ научил за плановете на Марешки и затова нямало да отложи делото за март т.г., за да не му попречи, а ще го отложи за 24 април т.г.!!!
Толкова е абсурдно, че чак не звучи като истина”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще