07.02.2017 11:52

Общински съветник иска жандармерия край Виетнамските общежития

Видян 1253 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В открито писмо до служебния министър на вътрешните работи Пламен Узунов общинският съветник и председател на групата Патриоти за София в Столичния общински съвет - Карлос Контрера настоява вътрешния министър да вземе спешни мерки за опазване на сигурността на гражданите и на обществения ред в района на т.нар. Виетнамски общежития в Красна поляна. Той призова за денонощно патрулиране в района, тъй като от годни там има функционален проблем с липсата на каквато и да било сигурност за живеещите.


Междувременно, председателят на групата Патриоти за София насочи вниманието и към действията на бившия общински съветник от ГЕРБ и депутат от ДПС и лидер на циганската партия ДРОМ Илия Илиев. Той посочи, че по време на нерегламентиран протест срещу започналото премахване на част от Виетнамските общежития на 5 февруари Илиев е заплашил, че с кръв ще отстояват събарянето да спре.


Гетото трябва да бъде премахнато, категоричен е Контрера и допълни, че няма как циганите да си стоят там и всички граждани продължават да се съобразяват с тях.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.