Свързани новини

06.02.2017 15:40

АПИ виновна за трагедията в тунела Ечемишка

Видян 2261 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  19’ позна ден преди да излезе официална версия, че главната вина за трагичния инцидент в тунел Ечемишка, при който на място загина жена, носи Агенция пътна инфраструктура и нейният ресорен министър в ББ2 Лиляна Павлова.  Ремонтът на този тунел продължава повече от една година, като забавянето на ремонтните дейности надхвърля вече цели 6 месеца.



Първоначалните оценки сочат, че причина за тежкия инцидент е корозия на носещата метална конструкция на осветителната система в следствие на забавения ремонт.



Ненавременният ремонт на тази конструкция е основната причина за тежкия инцидент, каза Георги Златев от Агенция пътна инфраструктура.



Ламарина от падналата лампа в тунела Ечемишка е пробила черепа на  64-годишната пенсионерка Елена Горанова. Тя е пътувала от провинцията, където е адресно регистрирана, към София. Медицинската експертиза на Горанова показала, че жената е умряла от множество травми. Тя има 2 смъртоносни наранявания на главата, като при едната ламарина се е забила в черепа й, научи 24 часа от разследващи.



19’ припомня, че само преди 2 години 3-ма души намериха смъртта си отново в тунел на автомагистрала Хемус и до днес не е ясно какво причини трагедията.



 Работата на вече бившия министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и бившия шеф на Агенция пътна инфраструктура Лазар Лазаров струва дотук четири човешки живота и десетки ранени.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,