31.01.2017 16:01

БЧК започна раздаването на хранителни продукти

Видян 1063 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От утре до 28 февруари Българският Червен кръст в София ще раздава хранителни продукти на нуждаещите се. Право за участие в програмата имат: лица и семейства получавали целеви помощи за отопление през 2015/2016 г.; майки (осиновителки), които получават месечни помощи за отглеждане на дете до навършване на 1 година; лица и семейства, получили еднократна помощ за ученици, записани в 1 клас; лица и семейства, получили еднократни или месечни помощи, предназначени за превенция и реинтеграция и отглеждане на детето при близки и роднини и хора пострадали при бедствия и аварии, подпомогнати с еднократна помощ.


Всеки, включен в програмата ще получи: брашно, ориз, макаронени изделия, картофено пюре, гювеч, компот,  конфитюр, месна консерва, захар и вафли.


Раздаването ще бъде извършвано в работните дни от 9.00 до 16.30 часа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне