Свързани новини

27.01.2017 12:44

Борисов към Герджиков: Призовавам ви да разровите всичко, което има по министерствата

Видян 1573 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Призовавам ви да разровите всичко, което има по министерствата, за да може тази спекулация по тази тема да се прекъсне. Това каза вече бившият премиер и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на официалната церемония по встъпването в длъжност на служебното правителство с министър-председател Огнян Герджиков, предаде Фокус.


 „Пожелавам ви сърдечно успех. Народът поиска нови лица, нов вид управление. И се съобразихме с това, което изборите дават като резултат. Много пъти в живота това, което си пожелаеш, става реалност. Това, което президентът Радев каза пред парламента, сега има редкия шанс да го изпълни. Действително му пожалвам успех. Ако има нещо, което ви притесни, не само да го осветлявате, директно на прокуратурата да го предавате. В тези две години искам да благодаря на всички вас. Положихте толкова много усилия“, заяви Борисов и добави, че сегашното правителство денонощно е работило.


„Слушах речта на Радев и Герджиков. Говори се за стабилност и надграждане. Ще се радвам да виждам нашата държава по-консолидирана, с повече разум.  Г-жа Нинова положи големи усилия да спечели изборите. Не знам защо се срамува от вас и казва, че няма нищо общо с вас. Всички да стискаме палци на Григор Димитров и да отпразнуваме днешния ден с една победа", каза още Бойко Борисов.


От своя страна, служебният министър заяви, че "оценяваме високо това, което сте направили и ще надграждаме над това, което сте направили".  „Но вие поискахте да се направи сериозна ревизия, да се разрови из дъно. Не смятам да ви скърша хатъра. Ще го направим с надеждата, че няма много лоши неща да излязат. Но ако някъде излезе, сме длъжни пред хората на България да направим така, както повеляват законите на страната“, заяви Герджиков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

830 евро става минималната заплата в Гърция

830 евро става минималната заплата в Гърция

Минималната заплата в Гърция от 1 април ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви