Свързани новини

26.01.2017 11:25

Карадайъ: Управляващите трябва да отговарят за провала на модела на управление

Видян 1712 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всички национално-отговорни партии трябва да сме единни в своята воля да осигурим и гарантираме честни и прозрачни избори, за да се установи необходимото доверие в новоизбраното Народно събрание. Това заяви от парламентарната трибуна председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ, четейки декларация от името на парламентарната група по повод разпускането на Народното събрание и насрочването на предсрочни парламентарни избори, предаде Фокус.


 „Нашит предупреждения за разединението и за езика на омразата, като основни причини за днешните събития, са актуални и днес. Ние трябва да се освободим от това политическо наследство. Да го обявим за вредно за страната – днес и за бъдеще”, посочи Карадайъ.


Според него добрият модел на поведение трябва да води към такава конструкция в парламента, която може да излъчи стабилно мнозинство на ценностна основа.


 „Което да излъчи стабилно правителство, да гарантира стабилност и сигурност в страната”, допълни още Карадайъ. По думите му избирателите ще решат кой и с каква управленска програма ще влезе в следващия парламент.


„Днешните управляващи трябва да отговарят за провала на моделът на управление, за състоянието на страната и обществото”, заяви Карадайъ. „Формулата „След ГЕРБ и потоп” е неприемлива”, допълни още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог