Свързани новини

23.01.2017 17:45

50 НПО-та на Сорос организират антиТръмп протестите, едното с клон в България

Видян 2095 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

50 неправителствени организации, до една свързани със загубилия 1 милиард долара от избора на Тръмп финансов спекулант Дьорд (Джордж) Сорос, са организатори на женските маршове в САЩ срещу Тръмп, писа дори близкият до Хилари в. Ню Йорк Таймс. „Цивилизованите” шествия станаха световноизвестни с псувните, които разнесе от трибуната главната говорителка на „движението” Мадона.


Като пишем за движение – българското MoveBG на бившата бизнесдама от кръга Капитал Саша Безуханова е братско с основната неправителствена организация, която стои зад масовите изстъпления, трошенето на магазини, хотели и банкови офиси, както и неприемането на правилата на американската демокрация.


Вместо да обръща внимание на протестърите, които далеч не са само жени и гейове, денонощно скандиращи и тракащи под прозорците му, новият обитател на Белия дом Доналд Тръмп продължава да действа ударно в първите работни дни на управлението си. Даже пожела след този още един президентски мандат, за да може да изчисти докрай авгиевите обори на върхушката, която държи САЩ вече 4 десетилетия, а най-видни представители са семействата Буш и Тръмп, които са управлявали в 8 от 9 последни мандата от 1980 г. до днес. Неслучайно двете фамилии от различни партии дружно се опитаха до последно да истерясват буквално до самото встъпване в длъжност на Тръмп. Той пък им отговори като веднага подписа указ за освобождаването на 80 посланици на САЩ. Не е ясно каква е бъдещата съдба на първия им дипломат у нас, който специално поздрави с избора му новия президент на България Румен Радев. В САЩ никой не се интересува засега от тази тема, повече внимание се обръща на възможността първата съпруга на държавния глава Ивана Тръмп да стане посланик на Щатите в Чехия, откъдето е родом. Тя е майка на и.д.първата дама Иванка Тръмп и тъща на пиара на Доналд.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион