Свързани новини

16.01.2017 10:21

Обама предсрочно удължи санкциите срещу Русия

Видян 1766 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Обама, който е президент на САЩ до петък по обед, побърза 2 месеца предсрочно да удължи с още 1 година санкциите срещу Русия, чийто срок е до март. Това стана в деня, когато встъпващия в длъжност на 20 януари нов президент на Америка Доналд Тръмп заяви, че при определени обстоятелства е готов да свали ограниченията за фирмите, банките и видни представители на Москва. „Защо са ни санкции, ако хората  правят наистина добри неща и заедно можем да се справим с ИД”, запита Тръмп пред авторитетния Уолстрийт джърнъл – единственият голям вестник в САЩ, който го подкрепяше и в кампанията. Засега новият президент даде да се разбере, че санкциите ще продължат да действат още известно време.


Тръмп, срешу когото се води война с fake news трябваше да опровергава, заедно с Кремъл, новина за подготвяна среща на върха между него и Путин в исландската столица Рейкявик по примера на Рейгън и Горбачов преди 30 години.


Също така се оказа невярна информацията, лансирана от уважавани досега медии, че съветник на Тръмп работи с Русия. Оказа се, че човекът е работил ПО ПОРЪЧКА НА АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО С ПРЕЗИДЕНТ ОБАМА И ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР КЛИНТЪН ЗА ПАДНАЛИЯ КИЕВСКИ ПРЕЗИДЕНТ ЯНУКОВИЧ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

дева