Свързани новини

10.01.2017 10:38

Откриха мъртъв български оператор в Белград

Видян 1724 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Младият видеооператор Асен Петров от сайта Спортал, който беше обявен за издирване, след като не се върнал от Сърбия, е намерен мъртъв в Белград още на 6 януари. Това става ясно от информация на Интерпол, пише News.bg. Информацията бе потвърдена и от sportal.bg, където е работил Асен.

По информация на Интерпол Асен Петров е открит мъртъв в Белград още миналата седмица, съобщиха от спортния сайт.
Смъртта на българина е вследствие на  падане от високо, научи 24 часа.

Засега обаче не е ясно дали падането е резултат от инцидент, самоубийство или Петров е бил бутнат. Сръбските власти разследват и трите варианта. В понеделник операторът е бил обявен за издирване в страната от близките си. Малко по-късно с тях се свързали сръбските власти, за да съобщят за смъртта на момчето.

Трупът на оператора е открит още на 4 януари, в 23.40 пред сграда на улица Милутин Миланкович №30 в покрайнините Белград, научи 24 часа. Сръбските власти обаче 5 дни не са уведомили официално нашето посолство. Така че, там нямат нито официално потвърждение за смъртта, нито подробности какво и как се е случило. Информацията е била предадена от сръбското МВР на Интерпол. В понеделник тя е дошла в българското МВР през Интерпол. Затова чак тогава посолството се е задействало да търси информация по случая. Нашите дипломати се готвят да връчат остър протест в сръбското външно министерство, че българската страна не е била надлежно уведомена. В момента се води разследване. Трупът на оператора се намира в белградската съдебна медицина.

Все още не е известно, какво се е случило с двете момичета (Михаела Маринова и Борислава Ненкова), който са пътували заедно с Асен към сръбската столица.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей