Свързани новини

09.01.2017 17:21

Уикилийкс доказа, че докладът на ЦРУ за изборните хаквания е стъкмистика

Видян 1877 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уикилийкс даде специална пресконференция, за да отвърне с доказателства на недоказаните обвинения на ЦРУ, че лично руският президент Путин е възложил на интернет организацията да помага в кампанията на Тръмп за президент на САЩ. Срещата на Джулиан Асандж с медиите се състоя в еквадорското посолство в Лондон, където той живее от години, за да не бъде отвлечен от щатските власти, които му търсят сметка за изтичането на кореспонденция на Държавния департамент на САЩ през сайта.



Пред Сената на САЩ директорът на ЦРУ призна, че доказателства няма, както и че изтичането на данните за Хилари Клинтън не е опорочило изборите. Докладът му, който се основава на подслушани разговори на неназовани висши руски чиновници, които изразили радост от избора на Тръмп, беше оценен като „фарс” от о.з. топанализатора на американското разузнаване Лари Си Джонсън. „Просто нямат нищо”, допълни той оценката си.


Бившият британски посланик Крейг Мъри пък определи оценката си за доклада на ЦРУ като „отвращение”. Напомняме, че румънският хакер Гучифер 2.0, който всъщност пръв пусна хакнатите мейли от щаба на Хилари, беше намерен мъртъв в килията си в щатски затвор, както по неизяснени причини намериха смъртта си над 50 души, свързани с миналото на фамилията Клинтън – от охранителите им до бившите им готвачи и секретарки. Едва беше спасена от самоубийство шефката на фондацията на семейството, събрала над половин милиард долара дарения, докато бе на власт срещу услуги за корпорациите - дарители. Напомняме също, че израелските власти неприкрито демонстрираха радостта си от победата на Тръмп, но засега никой не е обвинил Биби Нетаняху или МОСАД за намеса в делата на САЩ.













Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби