Свързани новини

03.01.2017 11:01

Трайков: Обвинението срещу мен е пълна глупост

Видян 1801 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Адвокатите, които се запознаха с обвинението срещу мен ми казаха, че е пълна глупост. Ясно е, че то няма да издържи, но за прокуратурата е важно да има политически ефект. Това каза пред бТВ във вторник бившият икономически министър от кабинета "Борисов" 1 и кандидат на РБ за президент на изминалите през ноември избори Трайчо Трайков. Трайков уточни, че продажбата е извършена от Агенцията по приватизацията и следприватизационен контрол. Освен това сделката е била в програмата на правителството и заради това "в нея министърът за добро или лошо не се меси".


Преди ден той самият обяви в социалната мрежа Фейсбук, че тихомълком по празниците, държавното обвинение е повдигнало срещу него обвинение за безстопанственост.  Според прокуратурата през 2011 г. като министър на икономиката, енергетиката и туризма е подписал споразумение остатъчният пакет акции от ЕВН България Електроразпределение АД да бъде продаден за по-малко пари, отколкото е трябвало.


"Всички проблеми в България се свеждат от състоянието на правосъдната система. По време на кампанията за президентските избори аз многократно обявих, че се нуждаем от спешни промени. Отново се задават избори и много хора искат промяна и искат нещо различно. Целта е различното да бъде показано в друга светлина", коментира обвинението си Трайков.


Източник: Медиапул



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог