Свързани новини

31.12.2016 09:12

Импресариото на Васко Кеца: Кола падна в канавката до нас, беше ад

Видян 2351 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  


Като „истински ад“ описва Ивайло Манолов пътуването си с поп-легендата Васил Найденов по автомагистрала „Тракия” в района на Бургас. Снежната буря в късния следобед, предизвикала верижна катастрофа с 25 автомобила, хванала импресариото и певеца в капан, съобщава Монитор.


Те пътували към морския град заедно с тв водещия Драгомир Драганов. Навръх Нова година големия певец ще весели гостите на луксозен хотел и тръгнали ден по-рано, за да се подготвят и починат пред големия празник за старта на 2017-та.


„30 години карам такова чудо не бях виждал! Беше ужасяващо, истински снежен ад! Представям си такъв апокалипсис само в Източен Сибир! Видимостта бе нулева, вятъра завлече една кола в канавката до нас... Поне 60-70 коли се бяха обърнали, хората спираха и излизаха да помагат... Имах огромното желание и аз да се включа, но работата ми все пак е да закарам една от най-големите звезди на България на работа жив и здрав! Не исках да рискувам.“, сподели Манолов.


Невралгичните 35 км до града ги взели за два часа и половина, което допълнително стресирало и него и пътниците.


Жена, заклещена с автомобила си в блокирания участък на магистрала „Тракия”, едва успя да се свърже с БНТ, за да разкаже за положението си. Картината, която Росица Стоянова обрисува, е кошмарна.


„До такава степен е навял сняг, че вече и вратата не можем да отворим да излезем”, разказа тя по телефона. Връзката беше изключително лоша.


На въпрос колко хора има около нея тя отговори: „Десетки българи. Видяхме бременни жени, видяхме деца. Не знам как се справят”. По думите им, на много от тях им свършило горивото.


„Започвам да се разболявам, но спираме парното, защото пестим от горивото”, каза още потърпевшата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни