Свързани новини

30.12.2016 10:20

Санкциите на САЩ са агония на политически трупове, смята Русия

Видян 1720 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Като "истинска параноя" и "агония на политически трупове" определиха в Москва новите санкции на САЩ и изгонването на 35 руски дипломати от Америка.


Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че отговорът на новите санкции ще бъде адекватен - ще действа принципът на взаимността.


"Засега не мога да кажа какъв ще бъде отговорът. Въпреки че, както знаем, тук безалтернативно действа принципът на взаимността. Естествено, ще бъде даден адекватен отговор. Той ще бъде формулиран от президента на Руската федерация", заяви Песков пред журналисти.


Като явен признак на параноя определи новите санкции председателят на международния комитет на Държавната дума Леонид Слуцкий.


"Санкциите на САЩ срещу Русия и изгонването на 35 дипломати за 72 часа са признаци на истинска параноя. Без всякакви доказателства, основйвайки се само на голословни твърдения, се предприемат поредни крайно агресивни стъпки по отношение на нашата държава", отбеляза Слуцкий.


Той отбелязва още, че "непрекъснатата истерика на отиващата си администрация на САЩ нанася съществена вреда на руско-американските отношения".


"Но това няма да промени резултатите от изборите и още през януари в Белия дом пълноправен стопанин ще стане Доналд Тръмп. Очакваме с неговото идване диалогът между Русия и САЩ да се води в по-здравословна политическа атмосфера", добави Слуцкий.


По-рано председателят на международния комитет на Съвета на федерациите Константин Косачов нарече санкциите "агония на политически трупове".


 


Епицентър.БГ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

скорпион