Свързани новини

28.12.2016 17:06

Издигат барикади в София за Нова година

Видян 1708 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От днес поетапно се въвеждат мерките за сигурност в столицата преди Нова година. За първи път полицията ще строи истински барикади в центъра на София в нощта на празника, предаде БНР.


На столичния площад "Александър Батенберг" в Новогодишната нощ ще има 10 контролно-пропускателни пункта, метални огради и тежка техника. Пътищата към площада ще се блокират, за да не може терорист да влезе и да прегази хората, както се случи в Германия. Центърът ще се затвори за престой и паркиране. Забраните влизат в сила от сряда. В този участък ще се затварят частично и улиците, а на 31-ви декември ограниченията ще станат повече. Директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов обяви:


Тежка техника със заграждения, да не допуснем възможност за скоростно навлизане на транспортни средства на площада, където ще бъдат събрани гражданите. Ние това, между другото, го правим от много време, черпейки опит от такива случки. Ще бъде ангажиран допълнително полицейски ресурс.


От Столичната полиция припомнят, че ако има съмнителни лица, те ще бъдат претърсвани. Цивилни полицаи ще има и до огражденията край сцената, а опасните предмети ще се конфискуват. От полицията предупреждават още, че на площада няма да се допускат хора с големи чанти и пакети.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец