Свързани новини

22.12.2016 14:03

С 14 млн. Лукарски одруса предколедно ВМЗ, може да няма заплати

Видян 2082 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Министърът на икономиката в оставка Божидар Лукарски В МОМЕНТА е привикал изпълнителния директор на ВМЗ – Сопот в кабинета си – Гецов, който от 19 януари идващата година няма да е вече на този пост, тъй като има избран нов директор на военния завод, като е поискал незабавно да бъдат изплатени 14 милиона лева от ВМЗ – Сопот на неговото ведомство.


Задълженията на ВМЗ – Сопот са поне от две години иначе, но Лукарски бърза бясно, преди да си отиде ЗАВИНАГИ от министерското кресло, да ги „усвои“. Според КТ Подкрепа не е ясно дали работещите на 3 смени в момента служители на ВМЗ ще могат да си вземат заплатите, след като министърът обрули кеша. 


Действието на Лукарски идва само часове след като Бойко Борисов забрани всякакви обществени поръчки и подобни схеми на министрите си, докато не сдадат окончателно мандата. Което идва да рече, че Лукарски играе напреко на Бойко Борисов, когато стане дума за кинти.


Във ВМЗ – Сопот синдикатите са бесни, още повече, че Лукарски не е извикал в кабинета си целия борд на директорите, включително и новият директор на завода, който не е негов човек!, а старият шеф – Гецов, като така на практика оказва натиск персонално, милионите да бъдат веднага платени от без това окрадения военен завод. Всички се питат защото точно СЕГА Лукарски се е разбързал неистово да щави завода и като минат през финансовото министерство тия милиони, къде точно ще отидат.


АФЕРА нееднократно предупреждава Бойко Борисов за безобразията, вършени във ВМЗ – Сопот, под шапката на Божидар Лукарски. Обърнахме внимание и на главния прокурор Цацаров, че ако подхване Лукарски, томове с далавери ще излязат. Гласът ни обаче е в пустиня.


За пенсионерите обаче няма пари два дни преди Бъдни вечер”, пише още Афера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог