Свързани новини

16.12.2016 09:40

Симеонов: При мажоритарен вот в парламента ще влезе всякаква паплач

Видян 1708 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако се въведе мажоритарният вот, означава, че ще има 1-2 партии. Тогава ще влязат чалга певици, футболисти, мутри и всякаква друга паплач. Това коментира в предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов. Той определи като пореден обрат вчерашното изказване на Бойко Борисов от Брюксел, че основен мотив за евентуална подкрепа на нов кабинет в този парламент е въвеждането на мажоритарната избирателна система.


„Поведението на министър-председателя постоянно се променя. Предпочитам да видя фактите и тогава да коментирам. От „Обединени патриоти“ отговорното поведение го показахме – а то е да не се бяга от отговорност. Няма ревност, няма и политически и партиен егоизъм. За нас е най-важно България да е добре. Поставили сме условия за повишаване на минималните пенсии, да се решава по-радикално въпросът с бежанците, мерките с недопускане през границата, ревизията в енергетиката – неща, които са напълно изпълними. До момента нямаше разговор и диалог“, коментира Валери Симеонов.


Той добави, че са разговаряли с лидерите от Реформаторския блок, които подкрепят управлението. „Това, че някой не е доволен от приемането на антикорупционния закон, колко пъти говорихме с тях, няма как да го приемем след като го пробутват същия“, добави той. По думите му на парламента му остават три седмици, които няма да стигнат за приемането му.  


За инцидента в Берлин, при който българин рита жена по стълбите в метрото, Симеонов коментира, че хората ясно искат да се назове проблемът. „Трябва да казваме проблема с циганската престъпност, с този начин на живот на този етнос. Те парадират, че те са малцинство и имат само права, а всички останали са длъжни да им осигуряват социална помощ. Зад това се крие уродливото лице на ДПС, което им създаде това самочувствие“, коментира Валери Симеонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Венко Сабрутев

ППДБ иска комисия за пътната карта и Турски поток

ПП-ДБ са внесли проект на решение за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на