Свързани новини

14.12.2016 15:59

НАП и митниците опъват чадър над Марешки, тръбят в парламента

Видян 2405 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Коя българска държавна институция е завършила проверка на Марешки и е излязла с позиция? Този риторичен въпрос разтресе българския парламент вчера по време на дискусия за цените на горивата.


"Марешки е проблем на държавата, а не на българската петролна и газова асоциация. Няма нито една проверка започнала и завършила, няма нито един акт. Когато НАП прави проверка издава акт, когато митници проверяват дават акт, прокуратурата също, а до днес той няма такъв. Това ме навежда, че има тежък политически чадър", допълни Златев, като припомни как лесно ведомствените бензиностанции могат да укриват данъци и да не плащат акцизи. Мнението му бе подкрепено и от Гриша Ганчев. Златев коментира и изказвания в социалните мрежи, според които не е важно дали Марешки плаща данъци или не, а да купуват горивото евтино.


"Утре тези хора ще бъдат в парламента и това ще бъде крахът на политическия елит", допълни Златев. Напомняме, че Марешки в момента е съден за рекет и осъществяване на насилие, а по делото му има и СРС-та на неговите разговори с известни и крупни наркодилъри.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей