Свързани новини

01.12.2016 12:48

Лукарски: Бихме обмислили подкрепа за правителство на Патриотичния фронт

Видян 1422 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предсрочни избори не са добър вариант, бихме обмислили подкрепа за правителство на Патриотичния фронт, каза Божидар Лукарски, министър на икономиката в оставка и един от лидерите на Реформаторския блок, съобщи БНР.


Има доста хора в този парламент, които смятат, че възможността за даване на мандат не е изчерпана. Ако вървим към предсрочни парламентарни избори, има много причини за по-дълга работа на Народното събрание. Основната е, че в противен случай ще подменим вота на избирателите. Хората ясно се произнесоха в полза на мажоритарна избирателна система. Драстични промени на изборните правила не могат да бъдат правени дни преди изборите. Ако правим избори, те ще бъдат по старата пропорционална система, а хората искат мажоритарен вот, аргументира се Лукарски.


До вчера бяхме склонни да подкрепим кабинет на Патриотичния фронт, но те успяха да създадат голям фронт срещу себе си. Понесоха се на крилете на мандатоносител, какъвто за момента не са. Сътвориха за 12 часа обстановка, в която не знам дали ще успеят да осигурят стабилност. Ако президентът им връчи мандата, ще обмислим подкрепата си, защото предсрочните избори не са добър вариант, каза още Лукарски.


Като министър на икономиката много неща не успяхме да довършим, най-вече свързани с намаляването на административната тежест, каза още Лукарски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец