Свързани новини

01.12.2016 09:40

Симеонов: Шансът за кабинет намалява

Видян 1666 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако президентът ни възложи мандат, ние ще го приемем. Но не сме наивници, наясно сме, че шансът да се направи правителство намалява, каза Валери Симеонов.

Това каза по БНТ съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов, ден след като ГЕРБ заявиха, че няма да ги подкрепят.

За нас в ПФ, както и коалиция „Обединени патриоти“, най-важното е изпълнението на дълга. Това налага едно единствено поведение – да бъдат взети всички мерки, за да не се стигне до криза, аргументира се Симеонов, цитиран от "Фокус".

Ще си изпълним дълга, въпреки че разбираме, че шансовете намаляват много. Но никога не сме заявявали, че правителството ще бъда издигнато само от нас, без да търсим подкрепа, каза още той.

По думите му с ГЕРБ са в много добри отношения, но лошото било, че там политиката се определя еднолично.

Симеонов смята, че промяната в решението на ГЕРБ не е заради предложението за по-високи минимални пенсии. Той припомни, че въпросът за повишаването на пенсиите го има и в програмата за развитие, което не било нищо ново и ГЕРБ го знаели.


Той изрази мнение, че президентът се държи най-адекватно и е единственият, който не иска да хвърли държавата в нестабилност.

След следващите избори картината ще бъде същата. Какъв е смисълът от хвърлянето на България в това безвремие?", попита Симеонов. Той добави, че коалицията "Обединени патриоти" ще влезе в предизборната кампания с огромно самочувствие. Статистиката показвала, че са вдигнали почти двойно резултатите си.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни