Свързани новини

02.02.2009 10:32

Големия Марген ще се лекува в Барселона

Видян 2420 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Красимир Маринов, по- известен като Големия Марген, е подал молба, в която иска да бъде пуснат в Барселона за 40 дни – от 10 февруари до 20 март, за да се лекува. Това съобщава председателят на Софийската градска прокуратура Николай Кокинов пред вестник „Новинар”, цитирани от БГНЕС. Делото е насрочено за 4 февруари в Софийски градски съд.


В молбата Големия Марген изтъква влошеното си здраве. Той има забрана да напуска страната, тъй като е подсъдим по дело за организирана престъпна група. Заедно с малкия си брат Николай Маринов – Малкия Марген и още четирима души Големия Марген е на свобода под парична гаранция, защото в ареста получи тежки увреждания. Той страдаше от дискова херния и се подмокряше. Красимир Маринов излезе от килията с мотив, че няма кой да сменя памперсите му, когато се изпуска. На делото все още не е даден ход от три години насам, тъй като все някой от престъпната група е тежко болен. При миналото съдебно заседание адвокатът на подсъдимия Иво Карагеоргиев предаде на съда медицинско, че неговият подзащитен е претърпял операция и му е поставен байпас. Делото бе отложено за 27 март.


Депутатите могат да разрешат въпроса с подобни дела и да ни улеснят само за 15 минути, каза прокурор Кокинов. Той предлага в Наказателно–процесуалния кодекс да бъде гласувана поправка, която ще позволи делата да се гледат дори когато подсъдимият е тежко болен. В този случай на делото ще се явят адвокатите му, каза Кокинов. Магистратът вижда в тази поправка единственото възможно решение процесът срещу Маргините да се състои. Той прикани депутатите да помогнат на магистратите да си свършат работата, защото те задават правилата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог